Σχετικά με εμάς

Λειτουργεί από 2008


Η Delifeng Technology Co. Limited είναι επαγγελματίας κατασκευαστής καμερών δράσης, φωτογραφιών ταχυτήτων, κατασκοπευτικών φωτογραφιών και φωτογραφιών έξυπνου συστήματος κλήσης.Μετά από χρόνια ανάπτυξης, γινόμαστε μια εταιρεία με περιοχή παραγωγής 1,500-τετραγωνικών μετρητών και περισσότερους από 110 εργαζόμενους, πάνω από 30 R & D και προσωπικό μηχανικού.Έτσι, η ετήσια παραγωγική μας ικανότητα είναι πάνω από ένα εκατομμύριο κομμάτια.
Στην αρχή, αρχίζουμε από την ψηφιακή κάμερα, την φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης και την κατασκοπική κάμερα, παρέχουμε τα προϊόντα μόνο στην εγχώρια εμπορική εταιρεία, το διεθνές τμήμα πωλήσεων μας συστάθηκε στην 2015.Στην 2017, η Delifeng άρχισε να απλοποιεί τη γραμμή προϊόντων, και ειδικευόταν στην αθλητική ηλεκτρονική και την ευφυή ηλεκτρονική.


Έλεγχος ποιότητας και υπηρεσία OEM/ODM


Είμαστε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην παραγωγή και την R & D. Κάθε χρόνο, επενδύουμε 30% του ετήσιου κέρδους μας στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας και προσφέρουμε στους εργαζόμενους ευημερία για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να παράγουμε σταθερότητα.Πάντα πιστεύουμε ότι μόνο οι εργάτες μας μπορούν να αισθάνονται ευτυχισμένοι, μπορούν να παράγουν το προϊόν προσεκτικά.Έχουμε επαγγελματική ομάδα QC να δοκιμάσει το προϊόν ένα προς ένα πριν το μεταφέρουμε, εν τω μεταξύ, για να ταιριάζει στην Ευρώπη, στην αγορά των ΗΠΑ, εφαρμόζουμε την πιστοποίηση CE, FCC, RoHS και UL.Δεν παρέχουμε μόνο την υπηρεσία OEM, αλλά επίσης και την ODM ενσωματώνοντας όλους τους πόρους από τους προμηθευτές μας.


Να επωφεληθούμε από το πλεονέκτημα μας


Δεν είμαστε μόνο κατασκευαστής για τον πελάτη μας, περισσότερο από δέκα χρόνια και παραπάνω από 39· έχουμε εμπειρία στα προϊόντα με τις κάμερες, έχουμε καλή γνώση στην κάμερα αθλητισμού, την τάση και την αγορά, οπότε οι πελάτες μπορούν να συνειδητοποιήσουν την εμπορική τους αξία και να λάβουν πιο χρήσιμες πληροφορίες για το προϊόν από την πλατφόρμα μας.Καλούμε τους πελάτες να κάνουν επαγγελματικό ταξίδι στην εταιρεία μας.
Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να αρχίσουμε να προμηθεύουμε.


Ερευνα

Ερευνα